Hozzávalók:
2 ek. vaj
1 púpozott ek. liszt
2 tojás sárgája
2 dl száraz fehér bor
50 ml tejszín
100 g gouda
50 g camambert
szerecsendió
2 kk. mustárliszt
jó fél póréhagyma
Elkészítés: világos rántást készítünk, majd hozzá merjük a levest, és beleöntjük a bort, és fűszerezzük. Hozzáadjuk a lereszelt goudát és a felkockázott camambertt, és keverés mellett megvárjuk, amíg a gouda felolvad. A másik sajtot botmixerrel elegyítjük. A tejszínnel elkevert tojássárgát vékony sugárban, keverés mellett hozzáadjuk, majd a felaprított póréhagymát, és még bő 10 percet együtt főzzük. Mellé dióolajjal permetezett pirítóst szervírozunk. Jó étvágyat
Póréhagymás sajtleves
2012.03.21. 12:39 | Gourmilla | Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://gourmilla.blog.hu/api/trackback/id/tr554330467
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
