Hozzávalók:
4 tojás
6 kk. olívaolaj (ehhez ajánluk Cortijo Garay édeskés picual olaját)
1 kk. mustáros méz
1 kk. almaecet
negyed kk. zöldbors
kakukkfű
Megfőzzük keményre a tojásokat, és megtisztítjuk. Levágjuk a tojások egyik oldalát, hogy a sárgáját ki tudjuk venni. A sárgákat a többi hozzávalóval habverővel simára keverjük, visszatöltjük, és dekor sóval megszórva tálaljuk.
Ha hidegtálhoz készítjük, és nem szolgáljuk fel frissen, zselatin srpayvel fújjuk le, hogy ne száradjon ki a krémes töltelék.
Dekoráció: vörösboros só, csili, rózsabors, fekete szezámmal.
Biztosan nyerő kaszinózás - Gourmilla kaszinótojása
2012.04.07. 15:04 | Gourmilla | Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://gourmilla.blog.hu/api/trackback/id/tr154369695
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
