(2-3 főre)
Hozzávalók a zöldség alapléhez:
1 nagy vöröshagyma
1 sárgarépa
1 fehérrépa
negyed zellergumó
negyed kk. bors
fél kk. rozmaring
1 púpozott kk. kapor
csipet sáfrány
1 liter víz
Továbbá:
150 g hal (szeletekben)
4 db kiflikrumpli (kb. 200 g)
fél citrom leve
Elkészítés:
Az alaplé hozzávalóit felforrás után kb. 1,5 órán gyöngyöztetjük, a kaprot csak az utolsó fél órában adjuk hozzá. Leszűrjük (a zöldségekből másnap zöldségkrémlevest készíthetünk), visszatesszük a tűzre. Hozzáadjuk a halat és a krumplit, mikor megpuhultak, hozzáfacsarjuk a citromot, és tálalhatjuk. Jó étvágyat!
Sáfrányos hal leves krumplival
2012.03.21. 12:48 | Gourmilla | Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://gourmilla.blog.hu/api/trackback/id/tr594330475
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
